Isoleren is besparen op energie

Onze noeste arbeid op vlak van isolatie zorgt ervoor dat uw energiefactuur duchtig zal dalen. Om aan te tonen dat wij niet zomaar verhaaltjes vertellen, hebben wij hier alle nodige informatie genoteerd.

Het spreekt voor zich dat een goed geïsoleerde woning minder verwarming nodig heeft. Via de energiewinstcalculator kan u snel zelf berekenen hoe snel u uw investering terugverdient.

Het is ook nuttig om te weten dat volgens de Vlaamse dakisolatienorm elke woning tegen 2020 dak- of zoldervloerisolatie moet hebben. Gelukkig kan u terecht bij de volgende instanties voor steun:

  • De overheid geeft u tot 30% van het betaalde bedrag belastingvermindering voor dak- of zoldervloerisolatie als die geplaatst wordt door een aannemer.
  • De netbeheerders geven een premie voor dak- of zoldervloerisolatie bij het plaatsen van de isolatie door uzelf of een aannemer.
  • Vind uw gemeentelijke en provinciale premies via ‘Zoek uw subsidie’ op energiesparen.be of neem contact op met uw gemeente.
  • Bepaalde huurders kunnen ook een sociale dakisolatiepremie bekomen.
  • Bij het vernieuwen van (een deel van) uw dak, kan u eveneens in aanmerking komen voor een verbeteringspremie. Hiervoor moet u minstens 25 jaar zijn en mag uw inkomen niet hoger zijn dan een bepaald bedrag.

U vindt alles over de premies, voorwaarden, bedragen en meer op de website van Eandis. Wij raden aan om deze eens grondig te bekijken. U zal snel de voordelen van een degelijke dakisolatie ontdekken!

Gyp-style in Halle is dan uiteraard de beste optie voor al uw isolatie-, maar ook gyprocwerken!  Bekijk zeker eens onze realisaties en u zal snel overtuigd zijn. Neem vervolgens gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.