PLEISTERWERKEN

WAAROM PLEISTER?

Een mooi bepleisterde muur bepaalt voor een groot stuk mee de uitstraling van uw interieur. Het is dan ook van het grootste belang dat de pleisterwerken volgens de regels van de kunst gebeuren. Voor een mooi en strak resultaat!

WAAROM GYP-STYLE?

Gyp-style in Halle heeft reeds meer dan tien jaar ervaring in het vak. Wij respecteren tijdens ons werk al uw wensen en de vastgelegde deadlines. Daarbovenop gebruiken wij enkel het beste materiaal en garanderen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons team bepleistert probleemloos uw plafonds en alle mogelijke wanden. Indien u uw zolder volledig wilt renoveren, kunnen wij dit eveneens doen. Gyp-style werkt altijd nauwkeurig, proper en met een oog voor detail.

OFFERTE PLEISTERWERKEN

Gyp-style in Halle staat ook garant voor de beste Gyprocwerken en zolderrenovaties. Wenst u graag meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Breng zeker ook eens een bezoekje aan onze fotogalerij om onze realisaties te bekijken. Zo krijgt u meteen een beter zicht op ons werk.