ZOLDERRENOVATIE

ZOLDER IN HET NIEUW

Heeft u een zolder die u niet gebruikt of kunt u wel een extra slaapkamer, speelkamer of hobbykamer gebruiken? Dan kunnen we uw zolderruimte inrichten volgens uw eigen wensen en noden. Met Gyproc kunnen we de nodige scheidingswanden voorzien. Zo kunt u op een budgetvriendelijke manier genieten van uw extra woonruimte.

WAAROM GYP-STYLE

Gyp-style in Halle heeft reeds meer dan tien jaar ervaring in het vak. Wij respecteren tijdens ons werk al uw wensen en de vastgelegde deadlines. Daarbovenop gebruiken wij enkel het beste materiaal en garanderen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons team renoveert probleemloos uw zolder en voorziet alle mogelijke scheidingswanden. Gyp-style werkt altijd nauwkeurig, proper en met een oog voor detail.

OFFERTE ZOLDERRENOVATIE

Gyp-style in Halle staat ook garant voor de beste Gyprocwerken. Wenst u graag meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Breng zeker ook eens een bezoekje aan onze fotogalerij om onze realisaties te bekijken. Zo krijgt u meteen een beter zicht op ons werk.