Gyprocwerken van A tot Z uitgevoerd

WAAROM GYPROC?

Doordat Gyproc zo licht van gewicht is, kan het in het hele huis geplaatst worden zonder dat er teveel structurele aanpassingen moeten gebeuren. Tegelijkertijd is het sterk genoeg om allerhande zware voorwerpen aan op te hangen. Bovendien zorgt het voor een degelijke geluidsisolatie en is het brandveilig. Ten slotte kunnen we zeggen dat Gyproc uiterst duurzaam is en oneindig kan gerecycleerd kan worden.

WAAROM GYP-STYLE?

Gyp-style in Halle heeft reeds meer dan tien jaar ervaring in het vak. Wij respecteren tijdens ons werk al uw wensen en de vastgelegde deadlines. Daarbovenop gebruiken wij enkel het beste materiaal en garanderen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons team installeert probleemloos uw plafonds en alle mogelijke scheidingswanden. Indien u uw zolder volledig wilt renoveren, kunnen wij dit eveneens doen. Gyp-style werkt altijd nauwkeurig, proper en met een oog voor detail.

OFFERTE GYPROCWERKEN

Kijk even naar onze realisaties en ontdek zelf hoe precies wij te werk gaan. U kan ons uiteraard altijd contacteren voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte. Vergeet ook niet dat wij eveneens experts zijn in het isoleren van zolders, daken of volledige huizen. Ontdek waarom dit essentieel is om uw energiefactuur te doen dalen!